Servicii Comunitare pentru copii

Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunității

A fost lansat raportul care realizează evaluarea intermediară a modelului "Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunității"

Modelul „Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunității” a fost dezvoltat de către UNICEF pentru a oferi un răspuns adecvat problemelor sociale apărute în contextul socio-economic național al anului 2013

Află mai multe

Pachetul Educație Incluzivă de Calitate

Pachetul Educație Incluzivă de Calitate vizează atât creșterea calității educației, cât și participarea școlară a tuturor copiilor, în special a celor vulnerabili. Pachetul cuprinde intervenții centrate pe copil realizate la nivelul școlii, familiei și comunității.

Află mai multe

Pachetul Minim de Servicii Sociale

Pachetul Minim de Servicii Sociale cuprinde servicii acordate la nivelul comunității în domeniul sănătății, protecției sociale și educației.

Află mai multe

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru cunoaște Pachetul Minim de Servicii pentru copii și familiile lor

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Dragoș Pîslaru, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului, Gabriela Coman, împreună cu reprezentanții UNICEF în România au vizitat, astăzi, 1 iulie, comunitățile Lipova și Colonești din județul Bacău, pentru a vedea modul în care este implementat modelul de Pachet Minim de Servicii pentru copii și familiile lor al UNICEF și dacă serviciile de acest fel pot fi extinse la nivel național.

Află mai multe

Președintele României în vizită la școala din Motoșeni

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a vizitat vineri,  17 iunie 2016, Școala gimnazială „Gheorghe Nechita” Motoșeni, parte a pachetului UNICEF Educație Incluzivă de Calitate. Aceasta vizită subliniază importanța educației ca prioritate națională și a oferit oportunitatea de a identifica soluții concrete pentru a crește participarea școlară a copiilor vulnerabili și de a îmbunătăți calitatea educației pentru toți copiii.

Află mai multe
Fundația Botnar